Értékesítő vagy? Szeretnél egy eladható, modern terméket? Szeretnél több ügyfelet megszólítani?

Érdekel egy elegáns, jövőbemutató termékkör?
Szeretnél olyasmivel foglalkozni, ami az elkövetkező 5-10 év legnagyobb dobása?
Szeretnéd a korábbi sikereidre építve új termékkel megcélozni ügyfeleidet?

Európában, így Magyarországon is egyre többen döntenek úgy, hogy függetlenedni szeretnének az állami közmű szolgáltatótól. Szeretnének rezsi mentesen élni, az energiát szabadon felhasználni. Keresik a lehetőségét, hogy hogyan tudnának gondoskodni magukról, sőt gyermekeikről, unokáikról is anélkül, hogy a környezetet szükségtelenül megterhelnék. Számosan vagyunk akiket érdekel, hogyan érhetjük el, hogy a nyugdíjas éveink alatt se csökkenjen a megszokott életszínvonalunk.

Abronits Norbert vagyok, 10 évet dolgoztam a legnagyobb magyar lakástakarék-pénztárnál, majd saját közvetítő cégnél. Több mint 50 fős hálózatot vezettem, és képeztem, nem csak a szakmai tudásukért vállalva a felelősséget, hanem előmenetelükért, anyagi jólétükért is. 

Megtanultam, hogy egy jó termék szükséges ahhoz, hogy eredményes lehess a magyar piacon.

Azért váltottam 2017-ben a napelem értékesítésre, mint vezértermékre, mert olyasmivel szeretek foglalkozni, ami kiemelkedik az átlagból. Olyasmivel, ami nincs minden értékesítőnek. Olyasmivel, ami kellő anyagi biztonságot teremt, és közben magas minőséggel szolgálja ügyfeleim érdekeit és céljai. Szeretek változatlanul segíteni a lakás célok megvalósításában. 

Ezt ma úgy lehet a leghatékonyabban megtenni, ha:

  • olyan terméket adsz, amely gyorsan megtérül
  • biztonságos, az ügyfél nem veszítheti el
  • tartósan, akár több generáción át szolgálja a család érdekeit

Továbbra is azon dolgozom, hogy üzlettársaimnak megmutassam, hogyan tehetnek szert ebből a piacból, ebből a termékből olyan jövedelemre, amely minden igényüket kielégíti. 

Vezérelvem hogy ehhez a jó minőségű oktatás, a hatékony, használható tudás nyújt hathatós segítséget. Éppen ezért az ingatlan zseni.hu nagy hangsúlyt fektet arra, hogy munkatársai jól képzettek, magabiztosak, minden helyzetben feltalálják magukat és megtalálják a legjobb megoldást ügyfeleink számára. Így folyamatosan élvezhetik az elégedett ügyfélkör bizalmát.

Ha számodra is érdekes a lehetőség, hogy karriert építs, gondoskodj az anyagi biztonságodról, miközben körülötted is mindenki jól érzi magát és egy célért tesz, akkor kattints az alábbi gombra, és ismerj meg bennünket!

A következő űrlap segítségével leadhatod jelentkezésed, és felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egy jó kávé mellett megbeszéljük, hogyan részesülhetsz Te is a napelem piac bővüléséből.


Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 1mb.
Megosztás:
Szuper!

Kérdése van? Írjon nekünk, és válaszolunk!