``Mit tehetek`` csomag

Szolgáltatásunk alapja mindig helyi felmérés, melynek során a kapott információk birtokában olyan, az Ön által kifejezett célra koncentráló, általános lehetőségeket fogalmazunk meg, melyek magukban foglalják az elérni kívánt eredmény legjobb megoldási módszereit. Ennek megjelenési formája a „Vizsgálati Tanúsítvány”. Ez az összegzés tartalmazza a rendelkezésre bocsátott információk rendszerbe szerkesztését. Az adott céloktól függően a Vizsgálati Tanúsítvány az alkalmazandó technológiák és anyagok felhasználásának függvényében írja le az elvárt, illetve elérhető eredményeket. Igény esetén egyszerű – a tapasztalatokon alapuló – költség-nagyságrend becslést is mutat, ami segíthet egy nagyvonalú döntéselőkészítési folyamatot megtámogatni.

``Mennyibe kerül`` csomag

Szolgáltatásunk a Mit tehetek csomag következő fázisa. Ennek feldolgozása során az igényelt műszaki tartalom kerül kibontásra, vagyis a technológiai műveletek szintjén, az adott anyagokhoz és szolgáltatásokhoz rendelünk kivitelezőket. A kivitelezők meghívását az IngatlanZseni.hu Kft. végzi adott területen jártas és az igényelt munkákra szabad kapacitással, valamint referenciákkal rendelkező partner-vállalkozói körből. A meghívott vállalkozásokat minden esetben megvizsgáljuk az Opten céginformációs rendszerben, hogy ügyfeleinknek jelezhessük az adott vállalkozóval való közös munka kockázati jellegét is. Általában három összehasonlítható, releváns ajánlat kerül kidolgozásra. Az anyagok tekintetében az IngatlanZseni.hu Kft. többirányú tapasztalattal rendelkezik. Adott feladatra vonatkozóan, az általános termékcsoportokon kívül a környezetbarát, környezettudatos, innovatív termékeket, illetve ennek megfelelő anyagfelhasználási technológiákat is megjelenítjük az ajánlatokban, mint választható alternatívákat. Egyes termékcsoportokban a fenntarthatósági paradigmának megfelelően támogatjuk az általunk már megismert, kipróbált és vizsgált termékeket.

``Hogyan lesz kész`` csomag

Ez a szolgáltatás az ajánlati kiválasztási fázist követően, illetve a szükséges egyéb feletételek kielégítése esetén önállóan is igénybe vehető.  Lényege, hogy teljes műszaki felügyeletet biztosít adott megvalósítás tekintetében. Vagyis szakértőnk az Ön segítségére van, amíg ingatlanján egy megbízott kivitelező dolgozik.  A műszaki felügyelet során, mind a beépülő alap-, segéd-, és kiegészítő anyagok, mind az alkalmazott technológiák, lépések sorrendjét, mikéntjét és módját ellenőrzi. Adott megbízás felelősségi és hatáskörének megfelelően figyelmeztetéseket fogalmaz meg, sőt, lépéseket tesz, illetve intézkedik műszaki eltérés esetén. Így biztosítható, hogy adott célok megvalósításakor a teljesítés biztosítsa a megfogalmazott céloknak megfelelő várható teljes élettartamot. Tehát egy képzett szakember áll Ön mellett, és garantálja, hogy elégedett legyen a munka eredményével.

PLAN - PRICE

Description

text

  "Mit tehetek" csomag

12 000 HUF

Teljes felmérés

Gépészeti és energetikai elemzés

Javaslattétel korszerűsítésre

Vizsgálati tanúsítvány

"Mennyibe kerül" csomag

60 000 HUF

Technológiák összehasonlítása

Alternatív árajánlatok kidolgozása

Megbízható kivitelezők ajánlása

OPTEN vizsgálat


"Hogyan lesz kész" csomag

3-5%


A kivitelezés felügyelete

Szakmai javaslattétel

Folyamatos kontroll

Jelenlét a munkák befejezéséig

Megosztás:
Szuper!

Kérdése van? Írjon nekünk, és válaszolunk!